Tjänster

Du kan vända dig till oss för en rad olika typer av tjänster inom måleri och ytrenovering av lägenheter och trapphus. Vi åtar oss arbeten från såväl stora som små kunder och levererar alltid resultat av högsta klass.

Vi arbetar främst i Vasastan och Kungsholmen men kan även åta oss arbeten i hela innerstan. Här kan du läsa mer om några av de vanligaste tjänsterna som vi utför åt våra kunder.

Bredspackling och målning: Vi jämnar ut eventuella ojämnheter med bredspackel och slipar tills vi har en perfekt jämn yta, sedan målar vi den i flera omgångar så att färgen täcker väggen perfekt och får den lyster som den hade på färgprovet.

Nedtagning av tapeter & tapetsering: Vi hjälper ofta kunder med att ta ned gamla tapeter vilket är någonting som brukar vara svårt och tidskrävande att klara på egen hand. Vi kan givetvis även sätta upp nya tapeter vid önskemål.

Snickerier: Vi kan hjälpa till med att ta bort färg på snickerier eller måla om dem som behöver renoveras. Ingenting är omöjligt, hör av er så tar vi fram en plan som passar oss båda.

Roller

Stuckatur: Många av de äldre lägenheterna i Vasastan har vackra ornamenterade stuckaturer som bör behandlas varligt. Vi är experter på att måla dessa och ta fram deras skönhet med hjälp av ett känsligt handlag.

Tak: Vi kan måla, laga och renovera såväl vanliga tak som vävtak.

Bostadsrättsföreningar: vi hjälper även bostadsrättsföreningar med större arbeten såsom målning av trapphus, lagning av trappor och målning av balkonger.

Kontor och butiker: Vi fixar och ytrenoverar din butik eller ditt kontor och hjälper dig att skapa ett bra första intryck för dina kunder.

Vi målar din lägenhet i Vasastan – begär gratis offert idag!